Belépés 0

ZyXEL USG20-VPN Tűzfal

  • Gyártó: Zyxel
  • Cikkszám: USG20-VPN-EU0101F
  • Frissítve: 2 perce
  • Azonosító: #545712

1 munkanapon belül elérhető
60 hónap ZYXEL gyártói garancia
94 850 Ft (74 685 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel átvételi pontunkon
Ha most megrendeli 2019.12.09 hétfőn, 16:00 után átveheti!
Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2019.12.10 (kedden) átveheti!
Szállítási díj: +1 969 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2019.12.10 (kedden), Vidéken: 2019.12.11 (szerdán) átveheti!
Szállítási díj: +1 334 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2019.12.10 (kedden), Vidéken: 2019.12.11 (szerdán) átveheti!
Szállítási díj: +1 651 Ft

Biztonságosabb és megbízhatóbb VPN kapcsolat

Manapság a gyorsabb processzorok hatására a támadók jelentősen nagyobb eséllyel törhetnek fel VPN alagutakat. Az olyan Legacy VPN kriptografikus algoritmusok, mint a Message Digest 5 (MD5) és a Secure Hash Algorithm 1 (SHA-1) már nem tudják kellőképpen biztosítani a biztonságos kimeneti kommunikációt. A jóval fejlettebb Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2) támogatással rendelkező VPN Tűzfal kategóriáján belül a legbiztonságosabb VPN kapcsolatokat szolgáltatja, és így maximális biztonságot nyújt az üzleti kommunikáció számára.

Határtalan üzleti mobilitás

A mobil eszközök Layer-2, azaz második rétegű alagútprotokollal (L2TP) való ellátásával a VPN Tűzfalak korlátlan üzleti mozgékonyságot nyújtanak a mai BYOD (Hozd a saját eszközödet!) munkakörnyezetekre jellemző dinamikus, mobilis üzleti tevékenységek számára. A VPN Tűzfal számos iOS, Android vagy Windows alapú mobil internet eszközön támogatja az L2TP VPN-t.

A ZyXEL One Network élmény

Annak érdekében, hogy vásárlóinkat megkíméljük a felszerelés és a hálózatbeállítás ismétlődő munkafolyamataitól, ZyXEL One Networkprogramcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy segítségével egyszerűsödjön a konfiguráció, a használat és a hibaelhárítás, ezáltal több idő jusson az üzleti teendőkre.

A ZyXEL One Network könnyen használható, gyors hálózatbeállítást támogató eszköze a ZyXEL One Network Utility (ZON Utility). A ZyXEL Smart Connect segítségével a ZyXEL hálózattechnikai termékek felismerik egymást, így a hálózat karbantartása, mint például a gyári beállítások visszaállítása vagy az energiagazdálkodás módosítása, egyetlen kattintással végrehajtható. A ZyXEL One Network újraértelmezi a hálózat integráció fogalmát, legyen szó switchről, Wi-Fi hozzáférési pontról, vagy átjáróról.

OneSecurity.com

Az újonnan fellépő biztonsági fenyegetések ellen fellépve a ZyXEL rendszeres frissítéseket bocsát ki, valamint egy információs portált is fenntart, amely ingyenesen nyújt hasznos tudnivalókat és tanácsokat a hálózati biztonsággal kapcsolatban, annak érdekében, hogy a vállalatok és IT részlegek sikeresen legyenek képesek megvédeni hálózataikat és tevékenységeiket a digitális korban előfordulható biztonsági kockázatoktól.

A OneSecurity.com szolgáltatás bekerült a ZyXEL USG és a ZyWALL Sorozat termékeinek grafikus felhasználói felületébe, így az IT személyzet gyorsan és könnyedén képbe kerülhet az új fenyegetéseket érintően. Emellett a GYIK-ek segítségével a hibaelhárítási és egyéb szerviz funkciók végrehajtása is egyszerűbbé válik, ami tovább növeli a hálózatok biztonságát valamint az UTM termékek kezelhetőségét.

Egyéb
  • 1 x Gigabit WAN port
  • 1 x SFP port
  • 4 x Gigabit LAN/DMZ port
  • 1x USB portTörekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Írjon véleményt a(z) ZyXEL USG20-VPN Tűzfal termékről!