Belépés 0

Szolgáltatásaink

 

 

KARBANTARTÁS

Előzze meg a bajokat és az esetleges adatvesztést! Időnként nézesse át számítógépét a Be-Va Chip szakemberével!  Az Ön teljeskörű biztonságáért vállaljuk számítógépének karbantartását átalánydíjjal, illetve alkalmankénti kiszállással is.

Rendszeres időközönként végrehajtott, átalánydíjas karbantartás

Kérje komplex szolgáltatásunkat, mely magában foglalja számítógépek, nyomtatók, scannerek stb. rendszeres időközönkénti karbantartását, tisztítását, kenését. Az alábbi tevékenységek végzése különösen olyan helyzetekben ajánlott, mikor nem áll rendelkezésére egy rendszergazda, aki elláthatná a gépek biztonságos, jó üzemeltetését, a hibák előzetes kiszűrésétét, illetve kiküszöbölését

Alkalmankénti karbantartás, javítás

Számítógépek meghibásodásakor 24 órán belül (igény szerint hamarabb is):

  • helyszínre megyünk,
  • megállapítjuk a hibát,
  • tájékoztatást adunk.

Szakembereink részletes információval szolgának a probléma elhárításának lehetőségeiről, az esetlegesen szükséges cserealkatrészek áráról, és a javítás időtartamáról, melyet a lehető legrövidebb határidővel igyekszünk elvégezni. Amennyiben fokozott biztonságra lenne igénye, úgy a két karbantartási mód egymással összehangolható, kiegészíthető.

ÜZEMELTETÉS

Amennyiben nem áll rendelkezésére egy számítástechnikában jártas szakember a különböző feladatok ellátására, kollégáik számítástechnikai segítésére, problémák kiküszöbölésére, rendszerek üzemeltetésére, cégünk két opciót is kínál :

Készenléti üzemeltetés

Az esetlegesen felmerülő kisebb, mégis gyors beavatkozás igénylő problémát telefonon történő értesítés alapján segítünk elhárítani, szükség esetén akár kiszállással is.

Állandó jelenlét

Igény esetén egy kollégánk teljes munkaidőben való jelenlétével folyamatos felügyeletet, és támogatást biztosít a munkavégzéshez. Ez főleg olyan esetekben javallott, ahol több program fut, fontos szempont az adatbiztonság, illetve a szakember gyors, szakszerű beavatkozása.

 

JAVÍTÁS

Ha egy készülék - legyen szó monitorról, vagy épp nyomtatóról -  elromlik, nem szükséges azonnal kidobnia.Sok esetben kis anyagi ráfordítás mellett még évekig használhatja ezeket. A különböző perifériák javítását rövid határidővel, garanciával vállaljuk.

 

BŐVÍTÉS / FELÚJÍTÁS / ÁTÉPÍTÉS

Régi, elavult technikájú számítógépét segítünk kis költséggel korszerűvé varázsolni. Ne dobja ki az egész gépet! Elég, ha a főbb alkatrészeket kicserélteti, s máris a legmodernebb technikával dolgozhat. Amennyiben tanácsra lenne szüksége a vásárolandó készülékek, alkatrészek típusát illetően, keressen minket bizalommal!

 

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Amennyiben több gépet szeretne egy központról hálózaton keresztül működtetni, vállaljuk a hálózatok tervezését, kiépítését, illetve karbantartását. Több telephely esetén a telephelyek közötti kommunikáció megszervezését, kiépítését is biztosítani tudjuk.

 

KAMERARENDSZEREK TERVEZÉSE, TELEPÍTÉSE

Tervezzen előre! Tudja biztonságban értékeit! Kövesse nyomon az üzletében vagy, otthonában történt eseményeket  - akár az Ön nyaralásának ideje alatt, akkor is ha Ön éppen nyaral! Amennyiben tanácsra lenne szüksége a vásárolandó készülékek, alkatrészek típusát illetően, keressen minket bizalommal!

 

TELEPÍTÉS

A programok árusításán kívül vállaljuk azok telepítését, más software termékekkel való összehangolását is. Ezt, minden tőlünk vásárolt software esetében ingyen, cégünk ajándékaként tesszük.

 

Miben tudjuk segíteni vállalkozását:

 

- támogatást nyújtunk a cég dolgozói számára a mindennapi munka során felmerülő informatikai problémák megoldásában.

- hardveres kérdésekben (alkatrész beszerzés, fejlesztés, javítás, karbantartás) tanácsadással segítünk a legmegfelelőbb eszközök kiválasztásában, beszerzésében.


- informatikai eszközök szervizelése vagy szakvélemény kiadása az eszközök javítási lehetőségeit illetően (hibaelhárítás módja, érdemes e javítani [költséghatékonyság] stb.).


- segítséget nyújtunk a cég hálózatának optimalizálásában (teljes hálózat átvizsgálása, gyenge/lassú/hibás/felesleges elemek esetén javaslat a cserére/eltávolításra/újrakonfigurálásra).


- telefonos elérhetőséggel és rövid reagálási idővel folyamatos kapcsolattartást tudunk biztosítani köztünk és az Ön cége között.


- a hibajelentéseket hibajegy kezelő rendszerben rögzítjük, így a hibajelentés és a hiba elhárítás folyamata (módja/állapota) könnyen követhető és visszakereshető.


- teljes távfelügyeleti kiépítés lehetőségét biztosítjuk az összes gépre/szerverre. Ezekre az eszközökre előzetes egyeztetés nélkül belépés nem fog történni a részünkről.
A klienseknél felhasználói interakció szükséges a csatlakozáshoz!

- a home office-ban vagy kiküldetésben levő kollégák részére biztonságos távoli hozzáférést tudunk biztosítani, hogy kényelmesen elérjék a belső hálózatot és annak szolgáltatásait.


- gondoskodunk adatainak megfelelő mentéséről a megfelelő eszközökre. Igény esetén a klienseket is tudjuk menteni.


- ha fejlesztés előtt áll a cég (hardver/szoftver) tanácsadással segítünk a tervezésben és a legalkalmasabb eszközök kiválasztásában.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van, kérem keressen bizalommal a következő elérhetőségeken:

 

E-mail: support@bevachip.hu