Belépés 0

Synology Surveillance Station 8 készüléklicenc-csomag

  • Gyártó: Synology
  • Cikkszám: SYNOLOGY CAMERA LICENSE PACK-8
  • Frissítve: 13 perce
  • Azonosító: #545781

1 munkanapon belül elérhető
24 hónap garancia
149 230 Ft (117 503 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2024.07.17 (szerdán) átveheti!
Szállítási díj: +2 858 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2024.07.17 (szerdán), Vidéken: 2024.07.18 (csüt.-ön) átveheti!
Szállítási díj: +2 858 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2024.07.17 (szerdán), Vidéken: 2024.07.18 (csüt.-ön) átveheti!
Szállítási díj: +2 858 Ft
Személyes átvétel átvételi pontunkon
Ha most megrendeli 2024.07.16 kedden, 16:00 után átveheti!

Surveillance Station készüléklicenc-csomag 8 IP Kamerához

A Synology Surveillance készüléklicenc-csomagok a Synology Surveillance Station rendszer kamerákkal és I/O modulokkal való bővítésére szolgálnak. Alapértelmezetten két készüléklicenc található feltelepítve egy DiskStation vagy RackStation kiszolgálón. Mindazonáltal Virtual DSM vagy Docker DSM környezetben futtatva a Surveillance Station alapértelmezetten nem rendelkezik semmilyen készüléklicenccel.

Ha megad egy licenckulcsot a Surveillance Station felhasználói felületén, több készüléket is beállíthat és kezelhet a hálózaton. A legtöbb esetben az egyes IP-kamerák és I/O modulok mindössze egy licencet igényelnek. Mindazonáltal egyes kamerák eltérő számlázási móddal rendelkeznek. Ha további információra van szüksége, olvassa el az alábbi szakaszt.

A támogatott IP-kamerák és I/O modulok maximális számát megtalálhatja az egyes Synology termékek specifikációi között.

Rendhagyó számlázási módszerek

A Synology Surveillance Station különböző számlázási módszereket alkalmaz egyes kamerákhoz, például a panorámakamerákhoz, a többlencsés kamerákhoz és az analóg kamerákhoz tartozó videokiszolgálókhoz.

PéldaLicencköteles
AXIS P13471
AXIS M30071
ArecontVision AV8185DN1
AXIS F445
Vivotek VS88018

A fenti táblázatban egy példán keresztül részletesen bemutatjuk a négy különböző kameratípushoz elérhető számlázási módszereket. A natív kiegyenlítést támogató egyes panorámakamerák, például az Axis M3007, egy időben több adatfolyamot képesek kezelni (pl. Quad View, Double Panorama és Original nézet). Minden hagyományos és panorámakamera használatához egyetlen licenc szükséges.

Két típusú többlencsés kamera van: rögzített és eltávolítható lencsés. Az egy időben egynél több adatfolyamot kezelő rögzített lencsés kamerák használatához egyetlen licenc szükséges. Eltávolítható lencsés kamerák esetében minden csatornához külön Synology-licencet kell megvásárolni. Vegyük például az Axis F44 esetét. A legfeljebb négy lencsével rendelkező Axis F44 legfeljebb öt külön csatornán képes video-adatfolyamot biztosítani. Négy csatorna a négy lencsének felel meg, míg az ötödik csatornát a négy kamera egyesített nézete adja. Ha mind az öt csatornát meg szeretné jeleníteni a Surveillance Station szolgáltatásban, a Synology ennek megfelelően öt licencet számláz ki.

A Vivotek VS8801 modellhez hasonló videokiszolgálókat egy időben akár nyolc analóg kamerával is össze lehet kapcsolni. Ebben az esetben a Synology 8 különböző licencről állít ki számlát. Ez a szabály a Surveillance Station szolgáltatásban támogatott videokiszolgálókra is érvényes.

A telepítés menete

A Surveillance Station szolgáltatásban lépjen a Főmenü > Licenc lapra, majd kattintson a Hozzáadás gombra. A telepítés varázsló segít hozzáadni a kameralicenceket a Surveillance Station alkalmazáshoz.
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők véglegesnek.

Írjon véleményt a(z) Synology Surveillance Station 8 készüléklicenc-csomag termékről!