Belépés 0

Microsoft Office 365 Business Premium Elektronikus licenc (1 év)

 • Gyártó: Microsoft
 • Cikkszám: KLQ-00211
 • Frissítve: 28 perce
 • Azonosító: #695094

2 munkanapon belül elérhető
45 220 Ft (35 606 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel átvételi pontunkon
Ha most megrendeli 2019.12.18 (szerdán), 16:00 után átveheti!
Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2019.12.19 (csüt.-ön) átveheti!
Szállítási díj: +2 096 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2019.12.19 (csüt.-ön), Vidéken: 2019.12.20 (pénteken) átveheti!
Szállítási díj: +1 715 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2019.12.19 (csüt.-ön), Vidéken: 2019.12.20 (pénteken) átveheti!
Szállítási díj: +2 159 Ft

Office több eszközön

Nemcsak PC-ről vagy Macről, de táblagépről és telefonról is hozzáférhet a megszokott Office-alkalmazások legújabb verziójához.

Csak elektronikus licenc, "All languages" verzió, Windows 10-nél régebbi rendszerre nem telepíthető!

A közös munkavégzés egyszerűsítése

Online tárolhatja, szinkronizálhatja és oszthatja meg fájljait, így azok mindig naprakészek lesznek. Emellett valós időben szerkesztheti másokkal együtt a dokumentumokat.

Egyszerű telepítés és kezelés

A lépésenkénti útmutatót követve gyorsan beállíthatók a felhasználók, és megkezdhető a szolgáltatások használata. Az Office 365 pedig elvégzi az informatikai teendőket.

Office programcsomag tartalmazza a legújabb Office-appokat PC-re és Macre.

 • Az Önnek optimális módon készíthet jegyzeteket: billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
 • Egyszerűen formázhatja Excelbeli adatait olyan eszközökkel, amelyek felismerik a használati mintákat, és automatikusan kiegészítik az adatokat.
 • Nagyszerű kinézetű Word-dokumentumokat készíthet egyszerűen, PDF-fájlokból származó tartalmak beágyazásával.
 • Testre szabott marketinganyagokat tervezhet, amelyek illenek az arculatához és ügyfelei ízléséhez.

Office PC-n, táblagépen és telefonon

Az Office nyújtotta előnyöket akár több PC-n, Mac gépen, Windows-táblagépen, iPad®- és Android™-táblagépen, valamint a legtöbb mobileszközön kihasználhatja. Az Office felhasználónként 5 PC-re vagy Mac gépre, valamint 5 táblagépre (Windows, iPad vagy Android) és 5 telefonra telepíthető.

Üzleti appok

 • Még jobban ápolhatja ügyfélkapcsolatait az Outlook Customer Manager segítségével.
 • Színvonalasabban irányíthatja vállalkozását a Microsoft Bookings segítségével.

Levelezés és naptárak

Vállalati színvonalú levelezőszolgáltatást vehet igénybe a funkciókban gazdag, jól ismert Outlook-munkakörnyezetben, amely az asztalról vagy webböngészőből érhető el. Felhasználónként 50 GB méretű postaláda áll rendelkezésére, és akár 150 MB-os mellékleteket is küldhet. 

Fájlok tárolása és megosztása

A OneDrive Vállalati verzió minden felhasználónak 1 TB-nyi személyes, OneDrive-tárhelyet nyújt, amely bárhonnan és bármilyen eszközzel elérhető. Ezáltal könnyedén oszthat meg dokumentumokat a szervezetén belüli és kívüli felhasználókkal, és megadhatja azt is, hogy ki láthatja és ki szerkesztheti az egyes fájlokat. 

Online konferenciák

Hanggal és videoképpel kiegészített online értekezleteket tarthat, egyetlen kattintással megoszthatja a képernyő tartalmát, és HD minőségű videokonferenciákat indíthat. 

Csapatmunkához készült központ

Csapattagjai kapcsolatot tarthatnak egymással az Office 365 Microsoft Teams munkaterületén, ahol a csevegési lehetőségek, a tartalmak, a személyek és az eszközök mind megtalálhatók, így csapatai mindenhez azonnal hozzáférnek, amire csak szükségük van. 

Első vonalbeli dolgozói (firstline workers) a Microsoft Teams segítségével ütemterveket készíthetnek, feladatokat rendelhetnek hozzá, és más, a munkához kapcsolódó appokhoz és erőforrásokhoz csatlakozhatnak. 

Vállalati közösségi hálózat

A Yammer-alapú együttműködési szoftverek és üzleti alkalmazások lehetővé teszik, hogy alkalmazottai a megfelelő személyekkel lépjenek kapcsolatba, információkat osszanak meg a csapatok között, és projektek alapján szervezzék a teendőket, hogy gyorsabb és eredményesebb legyen a munka. 

Intranetes és csapatwebhelyek

A csapatwebhelyekkel tájékoztathatja és motiválhatja a szervezetét, és a összekapcsolhatja a felhasználókat a tartalmakkal, az ismeretekkel és a folyamatokkal. Mondandóját tetszetős kommunikációs webhelyek segítségével adhatja közre.

Office Online

Word-, OneNote-, PowerPoint- és Excel-dokumentumokat hozhat létre és szerkeszthet a böngészőben. 

Munkaszervezés

A Planner megkönnyíti csapatának az új tervek létrehozását, a tevékenységek rendszerezését és hozzárendelését, a fájlok megosztását, a folyamatban lévő munkák megbeszélését és a haladási állapot frissítését. 

Profi digitális történetmesélő eszközök

Az Office 365 új Sway appjával játszi könnyedséggel lehet tetszetős interaktív webes jelentéseket, bemutatókat, hírleveleket, oktatóanyagokat és más tartalmakat készíteni közvetlenül telefonról, táblagépről vagy böngészőből. A swayek egyszerűen megoszthatók másokkal, és bármilyen eszközön remekül mutatnak. 

Intelligens keresés és feltárás

Az Office 365-ben személyre szabott információkkal teret adhat a kreativitásnak a szervezetben. A Microsoft Graph hatékonyságát kihasználva tartalmakat és szakértelmet fedezhet fel, a kapcsolati és együttműködési mechanizmusok segítségével. Intelligens keresést végezhet számos különböző felületen, beleértve a SharePointot, a Delve-et és az Office-alkalmazásokat.

Munkafolyamat-automatizálás

A Microsoft Flow segítségével az appokat és a szolgáltatásokat összekötő automatikus munkafolyamatokat alakíthat ki, amelyek például értesítéseket küldenek, szinkronizálják a fájlokat és adatokat gyűjtenek – programozás nélkül. 

Webappok és mobilappok fejlesztése

A PowerApps segítségével gyorsan készíthet és tehet közzé egyéni üzleti appokat a weben és mobileszközökön. Választhat a sablonok közül, de nulláról kiindulva is építkezhet az üzleti adatokra – programozás nélkül. 

Az Office 365 összes vállalati csomagja magában foglalja az alábbiakat:

 • Megbízhatóság: Biztonságban érezheti magát, mert a szolgáltatások elérhetőségét 99,9%-os hasznos üzemidőt szavatoló, pénzügyi eszközökkel támogatott szolgáltatásiszint-szerződés garantálja.
 • Biztonság: A felhasználók adatainak megóvásáról öt biztonsági réteg és proaktív figyelés gondoskodik.
 • Adatvédelem: Adatai mindvégig az Ön tulajdonát képezik. Mi csak tároljuk és védjük őket.
 • Felügyelet: A teljes cégben telepítheti és felügyelheti az Office 365-öt informatikai szakértelem nélkül. Percek alatt felvehet és eltávolíthat felhasználókat.
 • Mindig a legfrissebb verzió: Nem kell fizetni a verziófrissítésekért, mivel az előfizetés azokat is tartalmazza. Rendszeresen jelentetünk meg új szolgáltatásokat az Office 365 felhasználói számára.
 • Active Directory-integráció: Kezelheti a felhasználói hitelesítő adatokat és engedélyeket. Beállíthat egyszeri bejelentkezést és Active Directory-szinkronizálást.
 • Támogatás: A Microsoft ügyfélszolgálata telefonos és online támogatást, útmutatókat, illetve más Office 365-felhasználókkal való kapcsolatfelvételi lehetőségeket nyújt a beállítási és egyéb problémák gyors megoldásához.

Office 365-höz készült Microsoft FastTrack

Az Office 365-höz készült Microsoft FastTrack ügyfélsikerességi szolgáltatást arra terveztük, hogy segítségével zökkenőmentesen és biztonságosan térhessen át az Office 365-re, és gyorsabban fel tudja ismerni az üzleti értéket.

Felfedezheti a lehetőségeket, sikeres bevezetést tervezhet, és saját tempójában egészítheti ki rendszerét új felhasználókkal és funkciókkal. Gyakorlati tanácsok, eszközök, források és az Office 365 sikeréért elkötelezett szakértők állnak rendelkezésére.

A FastTrack erőforrásai és szolgáltatásai a legalább 150 Office 365 Vállalati prémium verziós licenccel rendelkező ügyfeleknek érhetők el. 
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Csoport Irodai alkalmazás
Súly 0 kg

Írjon véleményt a(z) Microsoft Office 365 Business Premium Elektronikus licenc (1 év) termékről!