Belépés 0

doTerra Óriás tuja - Arborvitae 5ml

 • Gyártó: doTERRA
 • Cikkszám: BVCD2
 • Frissítve: 23 órája
 • Azonosító: #769311

Újdonság!
utolsó darab ezen az áron!
Raktáron
10 350 Ft (8 149 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2021.01.22 (pénteken) átveheti!
Szállítási díj: +2 096 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2021.01.22 (pénteken), Vidéken: 2021.01.25 (hétfőn) átveheti!
Szállítási díj: +1 715 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2021.01.22 (pénteken), Vidéken: 2021.01.25 (hétfőn) átveheti!
Szállítási díj: +2 159 Ft

Az Arborvitae az “élet fája” néven ismert méltóságteljes óriás tuja( thuja plicata) bőséges terápiás előnyökkel rendelkezik. Magas tropolone tartalmával ámogatja az egészséges sejtfunkciót, véd a környezeti és szezonális veszélyekkel szemben és hatékony méregtelenítő.

Size: 5 ml
Cikkszám: #60203844


A meleg és fás óriás tuja esszenciális olajat nyugtató és békés közérzetet teremtő tulajdonságai miatt előszeretettel alkalmazzák meditációs gyakorlatokhoz. Erőteljes tisztító és méregtelenítő hatóanyagokkal rendelkezik, természetes módon segít a bőrápolásban, és frissítő aromát kölcsönöz otthonának.

Elsődleges előnyök
- A számtalan módon alkalmazható, sokoldalú óriás tuja esszenciális olaj használatával bőre tiszta és egészségtől ragyogó lesz.
- Gyakran alkalmazzák meditációs gyakorlatokhoz, hogy hozzájáruljon a békés közérzethez és a megnyugváshoz.
- Az óriás tuja olaj hatékony tisztító és méregtelenítő hatóanyagokat tartalmaz.
- Az „élet fája” néven is szokták emlegetni, bővelkedik a jótékony tulajdonságokban, és jellegzetes fás, meleg és földes aromája van.

Érjen el magasabb tudatállapotot óriás tuja olajjal!
Az óriás tuja esszenciális olaj tökéletes hátteret szolgáltat a meditációhoz. Aromája egyszerre hat serkentőleg és kiegyensúlyozólag az emberre, miközben élénk lélekjelenlét és éberség érzetét is kelti. Alkalmazza meditációhoz, hogy segítsen elérnie a teljes éberség állapotát.

Használati módok
- Alkalmazza a csuklóján és a bokáján túrázás és egyéb kültéri programok előtt, hogy fokozza tettrekészségét
- Adjon néhány csepp olajat egy vízzel töltött szórófejes üvegbe, és tisztítsa vele a háztartásában használt felületeke.
- Kombinálja vörös cédrus és tömjén esszenciális olajokkal, és egy fás, meleg aromájú, házi készítésű kölnit kap.
- Használja jógázáshoz, hogy a gyakorlatok közbeni éberséget és lélekjelenlétet serkentve magát az általános jógaélményt is fokozza.

Használati utasítás
Párologtatva: 
Cseppentsen három vagy négy cseppet egy tetszőleges párologtatóba.
Helyileg: Masszázshoz keverjen össze belőle öt cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdőhöz keverjen össze belőle 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatszerként keverjen össze belőle 1 cseppet 10 csepp hordozóolajjal.

Beszerzés

Miért éppen Kanadából?
Az óriás tuja Észak-Amerika északnyugati partvidékének mérsékelt övi esőerdeiben őshonos. 

Hogyan működik?
Az óriás tuja egy rendkívül szívós örökzöld fafajta, amelyet nyugati vörös cédrusnak is szoktak hívni. A tuja nemzetség tagjaként azonban az óriás tuja a ciprus-, nem pedig a cédrusfélék családjába tartozik. Az óriás tuják akár a 70 méteres magasságot is elérik. Néhány példány akár több mint ezer évig is életben marad. A mai napig jegyzett legöregebb fa 1460 évig élt. Az óriás tuja riasztja a rovarokat, még a termeszeket is. 
Az amerikai bennszülött kultúrákban generációról generációra továbbadták az óriás tuja használati módjait. A fából eredetileg hajót, totemoszlopokat és otthont építettek. A gyökeréből és a kérgéből pedig egyéb használati tárgyakat, például kosarakat, kötelet és zsineget készítettek. Az óriás tuja ideálisnak bizonyult minden ilyen jellegű célra, mivel kémiai összetételének és rovarriasztó tulajdonságainak köszönhetően minimalizálta a keletkező károkat, és a lehető legnagyobb fokú tartósságot biztosított.
Az óriás tuja esszenciális olajat gőzdesztilláció útján nyerik ki magából a fatestből. A fák felesleges kivágását elkerülendő azonban az olaj előállításához csak a faipar által feldolgozott óriás tuják után maradó fűrészport és fatörmeléket használják fel.

 

Környezetgondozás és fenntartható beszerzés
A faipar már hosszú évtizedek óta végzi az óriás tuják kitermelését. Régebben azonban a tuják feldolgozása során hátramaradt fűrészport sajnos hulladékként elégették. Így csökkentette minimálisra a doTERRA a tényleges hulladék mennyiségét, és dolgozott ki környezetbarát beszerzési gyakorlatokat az óriás tuja esszenciális olaj előállításához:

- A doTERRA együttműködésbe kezdett az óriás tuját kitermelő faipari vállalatokkal, hogy összegyűjthesse a közben hátramaradó fűrészport és fatörmeléket.
-Majd ezt követően a törmelékanyagból lepárlás útján előállítja a doTERRA óriás tuja esszenciális olajat úgy, hogy közben minimálisra csökkenti a keletkező hulladékot, és gondoskodik a fenntarthatóságról is.

 

Növényi rész: fa
Kivonási eljárás: gőzlepárlás
Aromás leírás: fás, meleg, földes
Vegyi összetevők: metil-thuját

Alkalmazás:
- belélegezve (aromatikusan)
- külsőleg

Bőrérzékenység: Hígitás nélkül alkalmazható.

Figyelmeztetés
Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő  legalább 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

Ez a termék nem szándékozik betegséget diagnosztizálni, kezelni, gyógyítani vagy betegséget megelőzni.
Törzsvásárlói regisztráció

Miért érdemes dōTERRA Törzsvásárlónak lenni?

Az első és legfontosabb: magad és családod miatt. Az esszenciális olajok óriási változást hoznak a Világban, egyetlen cseppből óceánokká fejlődik mindaz az érték és hatás, amelyet Rád tudnak gyakorolni. A Te világod nyugodt óceánja is egyetlen cseppből indulhat ki – ez pedig maga a dōTERRA és esszenciái.

Törzsvásárlóként a saját és környezeted testi és lelki egészségéért lehetsz felelős, természetes megoldásokat kereshetsz mindennapi problémáitokra, pozitív befolyással lehetsz az életedre és az irányítás a Te kezedben lehet.

A dōTERRA rendszerében Törzsvásárlóként azonnali, 25%-os kedvezményben részesülsz minden termék kiskereskedelmi árából, emellett azzal, hogy rendszeres megoldásokat keresel-találsz és rendelsz a dōTERRA Hűségprogramjának (LRP) keretében, ingyenes termékekre beváltható pontokat is gyűjthetsz. Miért adnád át másnak ezt a lehetőséget, hogy a Te vásárlásaid után ő gyűjtse és élvezze ki a pontrendszer és ajándékok lehetőségeit?

Törzsvásárlóként Te irányítod, hogy mikor és mit szeretnél rendelni. Ha aktuálisan új akadályba ütközöl az életedben, amire megoldást szeretnél találni, ha valamelyik kedvenc terméked kifogyóban van vagy szeretnéd kiélvezni az ajándéktermékeket, Te szabhatod meg, hogy mikor rendelsz.

Emellett további ingyenes termékre leszel jogosult, ha havi hűségrendzserben (LRP) leadott rendelésed pontértéke eléri a legalább 125PV-t!

 

 

Összefoglalva a törzsvásárlói regisztráció előnyei

 • 25%-os kedvezmény a vásárlásaidból (nagykereskedelmi ár) – teljes termék árlistához kattints IDE
 • Ingyenes termék havi 125 pontértékű vásárláskor
 • Rendelések 10-30%-ának kreditpontra váltása és beváltása
 • Egyéb ajándékok, meglepetések, akciók
 • Az irányítás a Te kezedben van, az életed Te változtathatod meg az esszenciákkal!

Hogyan lehetsz doTERRA törzsvásárló?

doTERRA Törzsvásárlóvá egy kiválasztott belépőcsomag megvásárlásával vagy a nem levásárolható belépési díj megfizetésével (~30€) és további szabadon választott termékekkel válhatsz.

Törzsvásárlói regisztráció indítása

Ajánlott belépőcsomagok, áruk és tartalmuk

 

Family Essentials Enrollment Kit

Ár, pontérték: 146€ | 110 PV
Tartalom: 10 db 5ml-s esszenciális olaj + kézikönyv

Esszenciális olajok:

 • Levendula
 • Citrom
 • Borsmenta
 • Teafa
 • Oregano
 • Tömjén
 • Air™
 • ZenGest™
 • On Guard™
 • Deep Blue™

Ideális választás az első esszenciális olajos élményekhez, a család mini “házipatikája”, amely a legtöbb élethelyzetre megoldást tud nyújtani.

Minden 5ml-es üveg körülbelül 80 csepp esszenciális olajat tartalmaz, amely a kezdő illóolajhasználathoz ideális mennyiség.

 

 

AromaTouch Diffused Kit

Ár, pontérték: 189€ | 110 PV
Tartalom: 8 db 5ml-s esszenciális olaj + kézikönyv + frakcionált kókuszolaj + Petal 2.0 diffúzor

Esszenciális olajok:

 • Levendula
 • Borsmenta
 • Teafa
 • Vadnarancs
 • Balance™
 • AromaTouch
 • On Guard™
 • Deep Blue™

Petal 2.0 diffúzor: 2 és 6 órás folyamatos működés vagy 12 órás időintervallumban 5 perc működés 5 perc kikapcsolás; lágy fehér fény vagy fény nélkül; akár 30m²-es helyiségbe is ideális.

Frakcionált kókuszolaj: hatékony hordozóolaj az esszenciális olajok hígítására, hogy a bőrön keresztül minél hatékonyabban tudjon érvényesülni az olajok terápiás hatása.

A csomag egyébként az AromaTouch Technique® masszázshoz ajánlott esszenciális olajokat tartalmazza, de családi felhasználásra is jól összeválogatott.

 

Home Essentials Kit

Ár, pontérték: 286€ | 224.5 PV
Tartalom: 9 db 15ml-s esszenciális olaj és 1 db 5ml-es + kézikönyv + Petal 2.0 diffúzor

Esszenciális olajok:

 • Levendula
 • Citrom
 • Borsmenta
 • Teafa
 • Oregano
 • Tömjén
 • Air™
 • ZenGest™
 • On Guard™
 • Deep Blue™

Ideális választás ahhoz, ha már egyből több területen szeretnénk az esszenciális olajokat az életünkbe, megfelel az első esszenciális olajos élményekhez, de a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően intenzívebb felhasználásra is alkalmas az olyan olajokkal, amelyek a legtöbb élethelyzetre megoldást tudnak nyújtani.

Minden 15ml-es üveg körülbelül 240 csepp esszenciális olajat tartalmaz, amely a kezdő és haladó illóolajhasználathoz is ideális mennyiség. Akár hosszú hónapokra elegendően családunk társai lehetnek ezek az üvegek.

Petal 2.0 diffúzor: 2 és 6 órás folyamatos működés vagy 12 órás időintervallumban 5 perc működés 5 perc kikapcsolás; lágy fehér fény vagy fény nélkül; akár 30m²-es helyiségbe is ideális.

 

Törzsvásárlói regisztráció indítása

Összes belépőcsomag árlistája

Összes termék árlista
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők véglegesnek.

Írjon véleményt a(z) doTerra Óriás tuja - Arborvitae 5ml termékről!