Belépés 0

Days Gone (PS4)

  • Gyártó: Sony
  • Cikkszám: SONY DAYS GONE (PS4)
  • Frissítve: 3 órája
  • Azonosító: #708569

1 munkanapon belül elérhető
1 nap garancia
20 700 Ft (16 299 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel átvételi pontunkon
Ha most megrendeli 2020.07.10 pénteken
16:00 után
átveheti!
Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2020.07.13 (hétfőn) átveheti!
Szállítási díj: +2 096 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2020.07.13 (hétfőn), Vidéken: 2020.07.14 (kedden) átveheti!
Szállítási díj: +1 715 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2020.07.13 (hétfőn), Vidéken: 2020.07.14 (kedden) átveheti!
Szállítási díj: +2 159 Ft

Platform:PS4
Kategória:Akció
Korhatár:18+


Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában 

Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban? 

Bújj az egykor motoros bandákkal nyomuló, volt fejvadász Deacon St. John csizmájába, aki értelmet próbál találni egy pusztuló világban. Kutass át elhagyatott településeket felszerelésért, készíts hasznos tárgyakat és fegyvereket, vagy próbálkozz más túlélőkkel összeállva tisztességes munkával... vagy erőszakosabb módszerekkel megélni a világban. 

A globális járvány által megtizedelt emberiséget az elvadult, Freakereknek nevezett lények is fenyegetik, és a legkisebb hiba is az életedbe kerülhet, miközben próbálsz új életet kezdeni a rideg, sivatagos tájon.

  • Káprázatos helyszínek: Az erdőktől és ligetektől a havas síkságokig és sivatagi bazaltmezőkig az amerikai északnyugat egyszerre gyönyörű és halálos. Fedezz fel számtalan hegyet, barlangot, bányát és kisvárost egy vulkánok által évmilliókon át felszabdalt tájon.
  • Brutális találkozások: A kegyetlen bandák és a Freakerek hordái között navigálva ki kell használnod a számos, testre szabható csapda, fegyver és fejleszthető képzettségek lehetőségeit, hogy túlélhess. Ne feledkezz meg a Drifter motorodról sem, ami értékes eszköz egy tágas világban.
  • Folyamatosan változó környezet: Pattanj Deacon megbízható motorjának nyergébe és fedezz fel egy dinamikus világot, amelyet az időjárás, a napszakok és a fokozatosan fejlődő, a környezethez alkalmazkodó Freakerek folyamatosan változtatnak.
  • Lebilincselő történet: Merülj el az elkeseredettség, árulás és megbánás megragadó történetében és kövesd Deacon St. John történetét, aki a reményt keresi súlyos, személyes veszteségei után. Mi tesz minket emberré, ha a mindennapi túlélés a tét?

Deacon St. John

A Days Gone Deacon életének és annak újrakezdésének története. Hősünk mindent elveszített, beleértve az emberségét és az egyetlen nőt akit valaha szeretett.

A játék két évvel ezután játszódik, amikor Deacon élete épp mélyponton van. Zsoldosként és kincsvadászként keresve kenyerét Deacon belül halott, ugyanakkor okot keres az életre, ami tálcán kínálja magát amikor mindenki, akit kedvel veszélybe kerül.

Előrendelői extrák:

  • Korai hozzáférés az íj fegyverhez
  • Motor alkatrészek: Golyóknak és freakereknek jobban ellenálló motor, Juss tovább egy tank benzinnel, Sebességlöket harc közbenTörekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Platform Playstation 4

Írjon véleményt a(z) Days Gone (PS4) termékről!