Belépés 0

Asus Lyra Háromsávos AC2200 Mesh-hálózatos WiFi rendszer (3 db / csomag)

 • Gyártó: Asus
 • Cikkszám: 90IG04C0-BM0B10
 • Frissítve: 24 perce
 • Azonosító: #629684

2 munkanapon belül elérhető
123 240 Ft (97 039 Ft + ÁFA)

Átvételi lehetőségek

Személyes átvétel átvételi pontunkon
Ha most megrendeli 2020.01.28 (kedden), 16:00 után átveheti!
Házhozszállítás futárszolgálattal
Ha most megrendeli 2020.01.29 (szerdán) átveheti!
Szállítási díj: +2 096 Ft
Pick Pack Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2020.01.29 (szerdán), Vidéken: 2020.01.30 (csüt.-ön) átveheti!
Szállítási díj: +1 715 Ft
GLS Ponti átvételi
Ha most megrendeli, Pesten: 2020.01.29 (szerdán), Vidéken: 2020.01.30 (csüt.-ön) átveheti!
Szállítási díj: +2 159 Ft

Teljes lakást lefedő, háromsávos AC2200 Wi-Fi rendszer – Zökkenőmentes lefedettség az otthon minden sarkában

 • A jelmentes helyek megszüntetése – A három sávos, három elosztós mesh-hálózatos rendszer a lakás minden sarkában tökéletes Wi-Fi-lefedettséget kínál.
 • Intelligens antennák – Az elosztók kapcsolatainak automatikus optimalizálása minden pillanatban garantálja a legnagyobb sebességet
 • Állandó zavartalan csatlakozás – Kapcsolódj automatikusan mindig a legerősebb jelhez, amikor a lakásban mozogsz
 • Vállalati szintű biztonság – Védd az otthoni hálózat összes eszközét az ASUS AiProtection-nel
 • Te irányítasz – Az ASUS Lyra alkalmazással PC nélkül állíthatod be és felügyelheted a hálózatodat, értesítéseket kaphatsz bármilyen problémáról és megkeresheted azok okát.
 • Családi átláthatóság – A saját mobilkészülékedről figyelheted és kezelheted a családtagok internet- és alkalmazáshasználatát

Wi-Fi saroktól sarokig

Szüntesd meg a WiFi-jel nélküli területeket és vegyél búcsút a megbízhatatlan kapcsolatoktól. Az ASUS Lyra szupergyors és különlegesen megbízható Wi-Fi elérést nyújt a lakás minden sarkában. Mindegy, hogy okostelefonról, PC-ről, játékkonzolról vagy valamilyen okosotthonos készülékről van szó, a Lyra mindig gondoskodik róla, hogy minden berendezés sima, zökkenőmentes és biztonságos kapcsolatot használhasson — a ház bármely pontján.

Wi-Fi, amire mindig számíthatsz

Mindegy, hogy a pincében, a kertben vagy a nappaliban vagy, mindig elvárod, hogy a Wi-Fi eszközeid zavartalanul működjenek. A teljes lakást lefedő ASUS Lyra Wi-Fi rendszer három vezeték nélkül csatlakozó elosztójával szupergyors, megbízható és biztonságos jelelérést nyújt a lakás legeldugottabb zugában is. 

Intelligens technológiája gondoskodik róla, hogy a házban járkálva mindig és automatikusan a legerősebb jelhez csatlakozzunk.

Mindig zavartalan Wi-Fi

Az ASUS Lyra intelligens módon a legjobb jelforráshoz kapcsolódik, és zökkenőmentesen, beavatkozás nélkül átvált a következőre, amikor a lakáson belül máshová mész — hogy mindig a legjobb, zavartalan, erős kapcsolatot élvezhesd.

Wi-Fi, egyszerűsítve!

Az ASUS Lyrával egyszerűvé tettük a Wi-Fi használatát. A Lyra rendszerrel az egész házban egyetlen Wi-Fi hálózatot látsz, ezért nem kell azon gondolkozni, hogy melyikhez kapcsolódj — a Lyra az összes bonyolult feladatot elvégzi. Nem kell mást tenned, csak élvezni a zökkenőmentes Wi-Fi kapcsolatot.

Több sáv, nagyobb kapacitás

A maximális teljesítmény eléréséhez az ASUS Lyra három külön frekvenciasávot használ. Mindegyik elosztó egy sávot használ a többivel való kommunikációra, a másik kettőt pedig teljesen szabadon hagyja az eszközeidnek nyújtott szupergyors kapcsolat céljából.

Intelligens antennák a stabil Wi-Fi jelért

Minden Lyra elosztó négy beépített intelligens antennával rendelkezik. Ha egy meglévő Lyra hálózat egy újabb elosztóval bővül, akkor az megvizsgálja az egyes antennák kapcsolatának erősségét és minőségét, és a legjobb kettőt használja. Ezért ha a hálózaton egynél több elosztó is található, akkor a Lyra automatikusan a legjobb jelet adóhoz kapcsolódik.

Gyorsabb Wi-Fi, mindegyik elosztó számára

A Lyra háromsávos kialakítása és intelligens antennatechnológiája optimalizálja az elosztók közötti kapcsolatot, hogy mindig mindegyik a lehető legjobb Wi-Fi jelet kapja a maximális stabilitás eléréséhez. A Lyra nagy távolságú Wi-Fi teljesítménye még a legnehezebb körülmények között, a legtávolabbi elosztón is jobb, mint amit a versenytárs több elosztós rendszereknél mérhetünk.

*Az összehasonlítás alapja egy ASUS laborban, ellenőrzött körülmények között elvégzett 5 GHz-es kétirányú teszt volt, amelynél az ASUS Lyra mellett egy versenytárs háromsávos, három elosztós „mesh” rendszert használtunk. A második elosztót az elsőtől 50 méterre helyeztük el, a legtávolabbit pedig még 8 méterrel messzebb.

Lyra, bármilyen otthonba

Mindegy, milyen alaprajzú a lakásod, az ASUS Lyra le tudja fedni. Az alap Lyra rendszer három elosztót tartalmaz, de ha még nagyobb lefedettség kell, könnyedén bővíthető.

Érdemes az elsődleges Lyra elosztót középre tenni, hogy a második és a harmadik közvetlenül ehhez csatlakozhasson. Ezzel csökkenthető a továbbítások száma, ami alacsonyabb késleltetést jelent.

Vállalati szintű otthoni biztonsági megoldások

A Lyra rendszerbe a Trend Micro™ technológiát használó ASUS AiProtection-t is beépítettük, amely átfogó védelmet nyújt az otthoni hálózat számára. Az AiProtectionnel az összes csatlakoztatott eszköz — beleértve az okosotthonos (IoT) berendezéseket is — védelmet élvez a személyes adataid kiszivárgása ellen.

 • Védelem a támadások ellen: A behatolásvédelmi rendszer (Intrusion Prevention System, IPS) minden átlagos internetes támadást kivéd.
 • A rosszindulatú webhelyek elérésének blokkolása: Az AiProtection a Trend Micro hivatalos adatbázisát használva azonosítja és kizárja az ismert rosszindulatú webhelyeket, ezzel még azelőtt megelőzi a fertőzéseket, hogy a felhasználó rájuk kattinthatna.
 • Előfizetési díj nélkül: Az AiProtection a termék teljes élettartamára ingyenes, nincs előfizetési díj.
 • Fertőzésészlelés és kizárás: Ha egy már megfertőződött gépet csatlakoztatnak a Lyra rendszerhez, az AiProtection még akkor is megvédi az azon található személyes adatokat.

Hány Lyra elosztóra van szükségem?

A Lyra több elosztót használ arra, hogy minden környezetben rendkívül rugalmas használatot nyújtson: mindegy, hogy mekkora vagy milyen alaprajzú a lakásod, a Lyrával megkapod a szükséges lefedettséget.
A csomag 3 db Lyra készüléket tartalmaz 220 - 330 négyzetméter közötti nagy vagy többszintes lakások számára.

Középpontban a család

Az ASUS Lyra tulajdonosaként rajta tarthatod a szemedet a család internethasználatán, időkorlátokat állíthatsz fel a családtagok számára és korlátozhatod az alkalmazásaikat is. A csúcstechnológiás szülői felügyeleti funkciókkal blokkolhatod egyes mobilalkalmazások és webhelyek elérését úgy, hogy az internetes világ többi része szabadon elérhető maradjon.

Egy alkalmazás mindenhez

Az ASUS Lyra alkalmazással beállíthatod, felügyelheted és diagnosztizálhatod a hálózatot — akár PC nélkül is! A kezdéshez kapcsold be a Lyra elosztót és csatlakozz hozzá az ASUS Lyra alkalmazással. Add meg a Lyra hálózat részletes adatait, majd kattints a Connect (Kapcsolódás) gombra. Nagyjából egy perccel később a rendszer már fel is állt és működésre kész.

Adj hozzá további Lyra elosztókat könnyedén

Nagyon egyszerűen lehet újabb Lyra elosztókkal bővíteni a hálózatot. Egyszerűen kövesd az ASUS Lyra alkalmazás képernyőn megjelenő utasításait: Érintsd meg az Add Lyra to Current Network (Lyra hozzáadása az aktuális hálózathoz) menüpontot, kapcsold be az elosztót, válaszd ki a hálózatot és végül rendelj hozzá egy helyet. Ez minden.

Értesülj mindenről!

A Lyra alkalmazás automatikusan tájékoztat a legfontosabb állapotváltozásokról és értesítésekről, riaszt egy új eszköz csatlakozásakor, illetve ha szokatlan bejelentkezési tevékenységet észlel, vagy ha új frissítések válnak elérhetővé.

Biztonságos és védett

A Lyra állandóan védi a hálózatot; a Lyra alkalmazás szól, amikor kivéd valamilyen fenyegetést, vagy amikor a biztonsági szoftver frissül.

Egyéb jellemző(k):
 • IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac, IPv4, IPv6 hálózati szabvány
 • AC2200 maximális AC-teljesítmény : 400+867+867 Mbps
 • 7 db Belső antenna, MIMO technológia: 2.4 GHz 2 x 2, 5 GHz-1 2 x 2, 5 GHz-2 2 x 2
 • 2.4G Hz, 5 GHz-1, 5 GHz-2 működési frekvencia
 • WPA2-PSK titkosítás
 • 1 db RJ45 10/100/1000/Gigabit BaseT WAN, 1 db RJ45 10/100/1000/Gigabit BaseT LAN eszközönként
 • Beépített Reset gomb
 • AC bemenet: 110V~240V(50~60Hz)
 • Egyenáramú kimenet: 12 V max. 2 A árammal
 • Csomagban: 3 db Lyra x 3, AC adapter, Hálózati kábel (RJ-45), Quick Start kézikönyv

Műszaki adatok

TípusWiFi rendszer
Átviteli sebesség2134 Mbps
Működési frekvencia2.4 / 2x 5GHz
USB PortNincs
WAN Portok száma1
WAN Sebesség10/100/1000
LAN Portok száma1
LAN Sebesség10/100/1000
Súly (bruttó)600 g



Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak.

Írjon véleményt a(z) Asus Lyra Háromsávos AC2200 Mesh-hálózatos WiFi rendszer (3 db / csomag) termékről!