Slow cookerben szinte bármilyen ételt meg lehet főzni, a levesektől a ragus ételeken át a különféle currykig. A receptekben egy közös van: mindegyik tartalmaz valamilyen folyadékot, hogy a főzési eljárás során a hozzávalók ne száradjanak ki. Az alapanyagokat egyszerűen a fazékba kell helyezni, beállítani és magára is lehet hagyni. Az edényben 6-8 óra alatt készül el egy étel.
A főzés alacsony hőfokon (legfeljebb 90 fok) történik, így hagyományos főzési eljárásokkal ellentétben - több vitamin marad és ízletesebb lesz a végeredmény. A főzés során a folyadék gőz formájában kicsapódik az edényre, majd folyékony formában újra visszakerül az ételbe, így az elkészített fogások puhák, szaftosak és ízletesek lesznek. Az edény megakadályozza, hogy az étel odaégjen vagy túlfőjön.
Adatok
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők véglegesnek.
A 40kg feletti gépek méretükből / súlyukból kifolyólag csak SZEMÉLYESEN vagy HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL rendelhetőek. A kiszállítás díja: 10000 Ft