Belépés 0

SzolgáltatásainkA Be-Va Chip Kft. az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 

HARDVER

A mai élet egyik legjelentősebb segítséget nyújtó eszköze a számítógép. Egyre több helyen, egyre több feladat elvégzéséhez válik nélkülözhetetlen partnerré a munkában, a tanulásban, a szabadidő hasznos eltöltésében. 

Nem kell már aktakötegeket tárolnia, írógéppel levelet írnia, hosszas számításokat végeznie számológéppel;
mindezek elvégzésére egy számítógép önmagában is alkalmas úgy, hogy Önnek időt, és energiát takarít meg.

SZÁMÍTÓGÉP ELADÁS

Ahogy terjed a számítógépet használók köre, úgy nőnek az igények is a gépekkel szemben. Cégünk partnereink kívánságait messzemenőkig figyelembe véve alakította ki a termékskálát a márkás gépektől az egyedi igények alapján összeállított konfigurációkig azért, hogy Ön is kedvére válogathasson a jobbnál jobb lehetőségek közül. Gondoltunk az igényeken kívül a pénztárcára is, ezért különböző árkategóriákban kínáljuk termékeinket, melyek kivétel nélkül mind megbízhatóak, jó minőségek, így nálunk mindenki megtalálhatja számítását.

KIEGÉSZÍTŐK

A számítógépen kívül még sok dologra lehet szükség, amelyek szintén megkönnyítik munkáját. Azért, hogy ne kelljen több helyről beszereznie a kiegészítő felszereléseket sem, nyomtatók, scannerek, adathordozók, kivetítőpanelek széles választékával tudjuk kielégíteni a legmagasabb igényeket is.Természetesen árusítunk festékszalagokat, tonereket, floppy- és CD lemezeket, egyszóval mindent, amire Önnek szüksége lehet a számítógépes munkával kapcsolatban.

KARBANTARTÁS

Ahhoz, hogy egy számítógép megfelelően, teljes biztonsággal működjön, célszerű időközönként szakemberrel átnézetni.Ezzel megelőzhető sok baj, bosszúság, esetleges adatvesztés. Az Ön teljes biztonságáért a gépek eladásán kívül vállaljuk számítógépek karbantartását átalánydíjjal illetve alkalmankénti kiszállással is.

Rendszeres időközönként végrehajtott, átalánydíjas karbantartás
Amely magában foglalja a számítógépek, nyomtatók, scannerek stb. rendszeres időközönkénti karbantartását, tisztítását, kenését.     Ezt főleg ott tudjuk ajánlani, ahol nincs rendszergazda, de fontos szempont a gépek biztonságos, jó üzemeltetése, a hibák lehetőség szerinti előzetes kiszűrése, illetve kiküszöbölése.

Alkalmankénti karbantartás, javítás

Amely esetén a számítógépek meghibásodásakor, vagy egyéb más hiba előfordulásakor 24 órán belül (igény szerint hamarabb is)
a helyszínre kimenve a hibát megállapítjuk, tájékoztatást adunk a hiba elhárításának lehetőségeiről, az esetlegesen szükséges
cserealkatrészek áráról, és a javítás időtartamáról, amit természetesen igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel elvégezni. Amennyiben fokozott biztonságra van igény, a két karbantartási mód egymással összehangolható, kiegészíthető.

ÜZEMELTETÉS

Amennyiben nincs saját szakemberük a számítástechnikai feladatok ellátására, kollégáik számítástechnikai segítésére,
problémák kiküszöbölésére, rendszerek üzemeltetésére, cégünk két lehetőséggel is tud segíteni:

Készenléti üzemeltetés

Amely során a felmerült problémát telefonon történő értesítés alapján segítünk elhárítani, szükség esetén kiszállással is.
Ezt a módot azoknak ajánljuk, ahol kisebb a gyors beavatkozás szükségessége

Állandó jelenlét

Amely egy kollégánk teljes munkaidőben való jelenlétével folyamatos felügyeletet, és támogatást biztosít a munkavégzéshez.
Főleg ott lehet nagy jelentősége, ahol több program fut, és fontos szempont az adatbiztonság, illetve a szakember gyors, szakszerű beavatkozása.

JAVÍTÁS

Nem mindig célszerű rosszul működő monitorját, nyomtatóját lecserélni. Sok esetben kis anyagi ráfordítás mellett még évekig használhatja ezeket. A különböző perifériák javítását rövid határidővel, garanciával vállaljuk.

BŐVÍTÉS / FELÚJÍTÁS / ÁTÉPÍTÉS

Régi, elavult technikájú számítógépét kis költséggel korszerűvé teheti. Nem kell az egész gépet kidobnia, elég, ha a főbb alkatrészeket kicserélteti, s máris a legmodernebb technikával dolgozhat.

KIEGÉSZÍTŐK

A számítógépen kívül még sok dologra lehet szükség, amelyek szintén megkönnyítik munkáját. Azért, hogy ne kelljen
több helyről beszereznie a kiegészítő felszereléseket sem, nyomtatók, scannerek, adathordozók, kivetítőpanelek széles
választékával tudjuk kielégíteni a legmagasabb igényeket is. Természetesen árusítunk festékszalagokat, tonereket,
floppy- és CD lemezeket, egyszóval mindent, amire Önnek szüksége lehet a számítógépes munkával kapcsolatban.

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Amennyiben több gépet szeretne egy központról hálózaton keresztül működtetni, vállaljuk a hálózatok tervezését, kiépítését, karbantartását. Több telephely esetén a telephelyek közötti kommunikáció megszervezését, kiépítését is biztosítani tudjuk.

 

KAMERARENDSZEREK TERVEZÉSE, TELEPÍTÉSE

A mai világban amennyiben biztonságban szeretné tudni értékeit, vagy nyomon szeretné követni  üzletében vagy otthonában történt eseményeket , akkor is ha Ön éppen nyaral , keressen meg minket a megoldásért.

KÁRTYAFÜGGETLEN TELEFONOK ÉRTÉKESÍTÉSE

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb készüléket , és Cégünk testreszabott igényét teljesíti.


SZOFTVER

A pontos, gyors, szakszerű munka egyik alapvető feltétele minden szakterületen a megfelelő munkakörülmény, és a jó szerszám.Ez alól a számítógépes munka sem kivétel. Egy számítógép csak akkor tud valóban hathatós segítséget nyújtani az Ön munkájához,ha a megfelelő programot használja.Ha tehát van számítógépe, megvan a munkájához szükséges feltétel, már csak egy jó programról kell gondoskodni, amely felgyorsítja, könnyebbé teszi feladata elvégzését.

NEVES GYÁRTÓK ÁLTAL KÉSZÍTETT PROGRAMOK

Sok cég igyekszik olyan programot előállítani, melyet a felhasználók széles köre tud megfelelően használni.Ilyen termékek palettájának egész sorával állunk rendelkezésére az irodai programcsomagtól a hálózatkezelő programokon át a különböző tervező- és grafikai programokig. Cégünk neves gyártók termékeit forgalmazza pl:Microsoft , Novell , Adobe, Panda, Eset, Norton.

Ezen cégek termékeiből rendszeresen akciókkal, kedvezményekkel próbálunk partnereink kedvében járni. Igény szerint beszerzünk software termékeket az itt felsorolt gyártóktól kívül is.

Itt engedje meg, hogy felhívjam figyelmét egy fontos dologra. A software ugyanolyan termék, mint egy kézzel fogható produktum.
Gondolom (amennyiben termelésben dolgozik) Ön sem örülne, ha termékét szinte minden munkahelyen ott látná, de pénzt mégsem kapna érte, és ezért lenne kénytelen más munka után nézni.Ezen kívül a programok jogszerűtlen használata ugyan olyan törvénybe ütköző cselekedet, mint egy gépkocsi eltulajdonítása. Ezért hadd kérjük meg, használjon jogtiszta programokat, melyekre érvényes a garancia.

TELEPÍTÉS

A programok árusításán kívül vállaljuk azok telepítését, más software termékekkel való összehangolását is. Minden tőlünk vásárolt software esetében ezt ingyen, cégünk ajándékaként tesszük.

INTERNET

Napjainkban a médiának egy új, minden eddiginél gyorsabban fejlődő, és nagyobb reménnyel induló ága van kialakulóban, amely úgy tűnik, reform elé állítja az élet számos területét. Az Internet, az egész világot összekötő információs szupersztráda egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül. Míg az ismeretterjesztésnek, reklámozásnak, adatok közzétételének eddig főleg a televízió és a sajtó volt a csatornája, ez egyre inkább a világháló felé orientálódik. Emberek százezrei már ma is el tudják érni a hálót, és ez a szám napról napra növekszik.

Számos server üzemel a világ valamennyi országában, melyek külön-külön is több ismeretet, adatot, tudást tartalmaznak az élet minden területéről, mint akár a legnagyobb könyvtárak. Rövid időn belül egy információ megszerzésének legegyszerűbb, és leggyorsabb útja az Internetre való bejelentkezés lesz. Már most is a legtöbb újság, rádió, és televízió-társaság megtalálható a hálózaton.

A közelmúltban a Marsra felküldött szonda élő adásban tájékoztatta az érdeklődőket a szupersztráda segítségével.Az Internet használói zenét hallgathatnak, filmet nézhetnek, levelezhetnek, sőt még vásárolhatnak is ezen az egyre bővülő csatornán, amelyről senki nem hiányozhat, aki a jövőben talpon akar maradni rohanó életünkben. Ennek megfelelően mi is egyre több lehetőséget biztosítunk partnereink részére az világhálón való színvonalas megjelenésre, a legfrissebb aktualitások megjelenítésére, megkönnyítve a vásárlókkal, illetve szállítókkal történő egymásra találást, és kapcsolattartást.


WEBLAPOK KÉSZÍTÉSE,KARBANTARTÁSA

Az Interneten való megjelenés egyik legfontosabb, és leglátványosabb része a honlap, és az ahhoz kapcsolódó többi Internet oldal. Ezek mind küllemileg, mind tartalmilag fontos benyomást tesznek az érdeklődőre, ezért nem mindegy, milyen a hatása.Cégünk igény szerint meg tudja valósítani az Ön elképzeléseit, illetve ha nincs konkrét elképzelése, mi ötletekkel, tervezéssel, vagy akár teljes arculatterv-készítéssel állunk rendelkezésére.